Τηλ. 27210.62100
Αναζήτηση

Αποστολές και Επιστροφές

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων σε όλη τη χώρα με τους εξής τρόπους:

Courier

Η εταιρία μας συνεργάζεται με την εταιρία SPPEEDEX για αποστολές προϊόντων σε όλη την Ελλάδα.
Η αποστολή προϊόντων μεγάλου όγκου (μέγεθος) δεν είναι συμφέρουσα να γίνει με COURIER.
Το κόστος αποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.


ΚΤΕΛ

Σε περίπτωση αγοράς μικρού και μεσαίου βάρους – όγκου προϊόντων δίνατε να γίνει μεταφορά με κτελ του νομού που ανήκετε για πιο άμεσες αποστολές.

Το κόστος αποστολής των προϊόντων επιβαρύνει τον πελάτη.

Μεταφορική εταιρία της επιλογής σας

Σε περίπτωση αγοράς προϊόντων μεγάλου βάρους - όγκου περίπου άνω των 8kg, η μεταφορά τους μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεταφορική εταιρεία επιλογής του πελάτη ή της εταιρείας. Στην περίπτωση που επιλέξετε  την παράδοση του προϊόντος μέσω μεταφορικής, η εταιρεία θα επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία επικοινωνίας που έχετε γνωστοποιήσει κατά την υποβολή παραγγελίας προκειμένου να διευθετηθούν οι ειδικότερες διευθετήσεις παράδοσης (τόπος, χρόνος, κόστος κτλ).

Επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου με το κόστος αποστολής των προϊόντων με την μεταφορική εταιρεία (βάσει της εκάστοτε τιμολογιακής πολιτικής της κάθε μεταφορικής). Στην περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία για την μεταφορά των προϊόντων σας κατά τα ανωτέρω απαιτείται να έχετε εξοφλήσει προηγουμένως το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας (δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή)

α) Εφόσον επιθυμείτε την αποστολή του προϊόντος με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, οφείλετε να το γνωστοποιήσετε στην εταιρεία. Στην περίπτωση αυτή υποχρεούστε να προβείτε εσείς προσωπικά σε όλες τις διευθετήσεις με την μεταφορική σας εταιρεία για την παράδοση και παραλαβή του προϊόντος καθώς και για την πληρωμή του μεταφορέα από εσάς.

Η χρέωση στην περίπτωση παράδοσης προϊόντων με εταιρεία μεταφορών που επιλέγει ο πελάτης εξαρτάται αποκλειστικά και μόνον από την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας η οποία δεν είναι γνωστή στην εταιρεία.

Εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο, η εταιρεία θα μεταφέρει το προϊόν από το κατάστημα της στο πλησιέστερο πρακτορείο της μεταφορικής με δικά της μέσα εντός 2-3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που της γνωστοποιήσετε την μεταφορική που έχετε επιλέξει.

β) Στην περίπτωση που η μεταφορά γίνει με μεταφορική εταιρεία της επιλογής της εταιρείας, τότε η εταιρεία δύναται να επιλέξει οποιαδήποτε μεταφορική επιθυμεί κατά την κρίση της. Η πληρωμή της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη με βάση την τιμολογιακή πολιτική της εκάστοτε μεταφορικής και ο πελάτης ενημερώνεται για το ακριβές κόστος από την εταιρεία με την αποστολή email ή με τηλεφωνική επικοινωνία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για όλες τις αποστολές προϊόντων, ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να ελέγξει κατά την παραλαβή των προϊόντων, ότι παραλαμβάνει σε άψογη κατάσταση τη συσκευή που έχει παραγγείλει και κατόπιν να υπογράψει το συνοδευτικό έντυπο της αποστολής. Σε περίπτωση που η συσκευή έχει ελαττώματα που προέκυψαν από την μεταφορά (σπασίματα, ραγίσματα κ.α.) ο πελάτης οφείλει να αρνηθεί την παραλαβή και να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία στο 2721062100. Σε περίπτωση που ο πελάτης παραλάβει τη συσκευή, τυχόν σφάλματα που προέκυψαν κατά τη μεταφορά της δεν αναγνωρίζονται από την KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ.

Μεταφορά με όχημα της εταιρία μας

Για μεταφορά εμπορευμάτων εντός της πόλης της Καλαμάτας το κόστος μεταφοράς είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε τα εμπορεύματά μας από το κατάστημά μας στην Καλαμάτα. Για την σωστή εξυπηρέτησή σας, η παραλαβή γίνεται ΜΟΝΟ έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, ώστε να επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα από το τμήμα παραγγελιών. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

1. Αντικαταβολή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με την παραλαβή της μέσω αντικαταβολής,

στο courier υπάρχει επιπλέων επιβάρυνση στην αποστολή με το ποσό των 2 ευρώ.

2. Πιστωτική / Χρεωστική κάρτα

Κάντε την παραγγελία σας μέσω του e-shop και εξοφλήστε με την κάρτα.

Όλες οι συναλλαγές με χρήση κάρτας πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς συστήματος της ALPHA BANK

Δυνατότητα πληρωμής με την πιστωτική σας κάρτα από 2 έως και 12 άτοκες δόσεις.

3. Αγορά με δόσεις μέσω της TBI Bank

Σε συνεργασία με την tbi θα κάνεις τις αγορές σου ακόμη πιο εύκολες. Δυνατότητα πληρωμής από 2 έως και 36 δόσεις.

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα είναι:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ       GR14 0172 5120 0055 1206 9598 799

ΕΘΝΙΚΗ          GR22 0110 2200 0000 2204 0219 085

ALPHA            GR53 0140 5000 5000 0200 2019 350

EUROBANK      GR34 0260 1280 0001 1020 0548 488

ATTICA           GR21 0160 1610 0000 0008 4945 285

Όλοι οι λογαριασμοί έχουν σαν δικαιούχο την ΛΑΣΚΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.

Στο καταθετήριο θα πρέπει να αναγράψτε σαν αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας
Για καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή σας πρέπει να μας αποστείλετε το καταθετήριο  με mail στο sales@01kis.gr

Φίλτρα
Sort
display