PROJECTOR EPSON EB-685W

PROJECTOR EPSON EB-685W

Προβολέας με HD για τάξεις

Πρωτοποριακή λύση διδασκαλίας με μεγάλη, κλιμακωτή οθόνη μεγέθους έως 100 ιντσών για την προβολή περιεχομένου WXGA με δυνατότητα HD για βελτιωμένη εμπειρία μάθησης.

Η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB-685W σάς επιτρέπει να προβάλλετε μεγάλες εικόνες από ιδιαίτερα μικρή απόσταση με ελάχιστες σκιές και αντανακλάσεις. Με επίπεδο φωτεινότητας 3.500 lumen, ανάλυση WXGA με δυνατότητα HD, λόγο αντίθεσης 14.000:1 και είσοδο HDMI, οι μαθητές επωφελούνται από την ευκρινή και καθαρή εικόνα.
Φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας

Η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκής και έγχρωμης εικόνας για προβολές φωτεινών εικόνων με ζωντανά χρώματα, ακόμη και στο φως της ημέρας, και τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους κορυφαίους βιντεοπροβολείς του ανταγωνισμού1.
Διατήρηση του κόστους σε χαμηλά επίπεδα

Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας έως 10.000 ωρών στην οικονομική λειτουργία.
Βελτιωμένη εκμάθηση

Η λειτουργία διαιρούμενης οθόνης επιτρέπει σε δύο μέρη περιεχομένου να εμφανίζονται ταυτόχρονα χωρίς να γίνονται συμβιβασμοί ως προς την ποιότητα. Η λειτουργία επόπτη επιτρέπει στους διδάσκοντες να έχουν συνεχώς τον έλεγχο, επιλέγοντας το περιεχόμενο που προβάλλεται.
Προαιρετική δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης

Προβάλετε ασύρματα περιεχόμενο, με εύκολο τρόπο, από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών και Google Chromebook μέσω της εφαρμογής iProjection2.
Συμβατότητα με κάμερα εγγράφων

Η σύνδεση της προαιρετικής κάμερας εγγράφων της Epson επιτρέπει να προβάλλετε εύκολα εικόνες και αντικείμενα 3D σε Full HD με απίστευτη λεπτομέρεια για όλη την τάξη.

Βασικές δυνατότητες

    Οθόνη έως 100'', άψογη ποιότητα: Ανάλυση WXGA με HD και τεχνολογία 3LCD της Epson
    Αξιοπιστία: Βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας
    Ασύρματη σύνδεση (προαιρετικά): Επιτρέπει την προβολή περιεχομένου από ευρεία γκάμα συσκευών
    Λάμπες με μεγάλη διάρκεια ζωής: Έως 10.000 ώρες στην οικονομική λειτουργία
    Προβολή πολύ μικρής απόστασης: Για μέγιστη ευελιξία κατά την εγκατάσταση

  • Κατασκευαστής: EPSON
  • Κωδικός Προϊόντος: EB-685W
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1.750,00€

Ετικέτες: projector