Τηλ. 27210.62100
Αναζήτηση

Ασφάλεια Συναλλαγών

Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας είναι δύο: ο κωδικός εισόδου (όνομα χρήστη και e-mail) και ο προσωπικός μυστικός κωδικός (password) οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνεται η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον προσωπικό σας κωδικό ασφαλείας password όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρων κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκρονικό κατάστημα 01kis.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού password από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε για λόγους ασφαλείας να αλλάζετε συχνά το password και να αποφεύγετε την χρήση των ίδιων εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ.ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα αλλά και αριθμούς και σύμβολα για την δημιουργία password.

Aπόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου συναλλαγών θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce. ΄Ολες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη\μέλος στη 01kis.gr είναι εμπιστευτικές και η 01kis.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνει η χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Μερικά από τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα εξής:

  • ο αριθμός πιστωτικής κάρτας και το CVV του χρήστη δεν αποθηκεύονται ποτέ στη βάση δεδομένων του συστήματος. Τα στοιχεία αυτά λαμβάνονται από το χρήστη κρυπτογραφημένα κι αποστέλλονται στους servers της τράπεζας σε πραγματικό χρόνο και με την ίδια κρυπτογράφηση. Ακόμα και μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, μόνο η τράπεζα έχει πρόσβαση στον αριθμό της πιστωτικής κάρτας.
  • μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, πχ διεκπεραίωση των αιτήσεών σας.
  • η 01kis.gr δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει εξουσιοδότηση από εσάς ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Στην περίπτωση που η 01kis.gr χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη συστημάτων της, φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Μπορείτε να ζητήσετε οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για εσάς καθώς και την διόρθωση τους σε περίπτωση που μπορείτε να τεκμηριώσετε την ύπαρξη λάθους.
  • Για την δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψη τους σε τρίτα πρόσωπα.
Φίλτρα
Sort
display