Τηλ. 27210.62100
Αναζήτηση

Πολιτική Απορρήτου

Ο διαδικτυακός τόπος https://www.01KIS.gr/, εφεξής γνωστός ως "Ιστοσελίδα", λειτουργεί υπό την εποπτεία της ελληνικής εταιρείας με την επωνυμία "ΛΑΣΚΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ" και το διακριτικό τίτλο "KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" (Ιατροπούλου 1, 24100 Καλαμάτα). Η "KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" αναλαμβάνει τον ρόλο του Υπεύθυνου Επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας. Αυτά περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα.

Η "KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" δίνει ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των πληροφοριών που αφορούν τους επισκέπτες/χρήστες της Ιστοσελίδας.

Σας καλούμε να μελετήσετε προσεκτικά την παρούσα Πολιτική Απορρήτου μας, προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγονται από εσάς κατά την επίσκεψή σας και κατά τη χρήση των διαδικτυακών υπηρεσιών μας. Επιπλέον, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά σας και τη χρήση των δεδομένων που αναρτώνται στην Ιστοσελίδα. Η παρούσα Πολιτική λειτουργεί ως μέσο ενημέρωσης για τους υποκείμενους των δεδομένων σύμφωνα με τα άρθρα 13-14 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016, αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την "KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" μέσω της Ιστοσελίδας.

ΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

 1. Πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα κατά την επίσκεψη και αλληλεπίδρασή σας με την Ιστοσελίδα μας

Η Ιστοσελίδα μας έχει κατ’ εξοχήν ενημερωτικό  περιεχόμενο  για τη δραστηριότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ. Ως εκ τούτου, η απλή περιήγηση στην Ιστοσελίδα μας δεν απαιτεί από τον επισκέπτη την παροχή/εισαγωγή προσωπικών δεδομένων. Ωστόσο, με μόνη την επίσκεψη και περιήγηση στην Ιστοσελίδα μπορεί να συλλεχθούν αυτόματα ορισμένες πληροφορίες οι οποίες μπορούν να σας ταυτοποιήσουν άμεσα ή έμμεσα, όπως είναι:

 • η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (ΙΡ) του υπολογιστή σας,
 • ο τύπος του προγράμματος περιήγησης (browser) και το λειτουργικό σύστημα,
 • οι ιστοσελίδες που επισκεφθήκατε αμέσως πριν και μετά από την επίσκεψή σας στην Ιστοσελίδα μας,
 • η ταχύτητα της σύνδεσης και πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα λογισμικού που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή,
 • βασικές πληροφορίες σύνδεσης με το διακομιστή και
 • πληροφορίες που συλλέγονται μέσω HTML cookies, Flash cookies, web beacons και άλλων παρόμοιων τεχνολογιών.
 1. Πληροφορίες που μας παρέχετε απευθείας:

Η KIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δύναται να συλλέγει δεδομένα που σας αφορούν, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χώρα, ταχυδρομικός κώδικας κ.λπ. Αυτές οι πληροφορίες απαιτούνται για την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα μας και τη δημιουργία λογαριασμού.

Επιπλέον, κατά την παραγγελία ενός προϊόντος, συλλέγουμε στοιχεία ταυτοποίησης και επικοινωνίας που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την παράδοση του προϊόντος.

Δεν συλλέγουμε:

 • Οικονομικές πληροφορίες από πάροχους υπηρεσιών πληρωμής: Κατά την αγορά ή πληρωμή μέσω υπηρεσίας πληρωμής, οδηγούμε τους χρήστες στην ιστοσελίδα του παρόχου πληρωμών, όπου ισχύουν οι πολιτικές απορρήτου του συγκεκριμένου παρόχου. Δεν έχουμε κανέναν έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε χρήση, από μέρους της Υπηρεσίας Πληρωμών, πληροφοριών που συλλέγονται μέσω οποιασδήποτε Υπηρεσίας Πληρωμών.
 • Ευαίσθητες πληροφορίες: Σας καλούμε να μην αποκαλύπτετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, πληροφορίες που αφορούν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικές πεποιθήσεις, θρησκεία, υγεία, ποινικό ιστορικό ή συμμετοχή σε συνδικαλιστικές οργανώσεις.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;


Η νομοθεσία περί προστασίας των δεδομένων καθορίζει ποικίλους λόγους για τους οποίους η Εταιρεία είναι δικαιοδοτημένη να συλλέγει και να επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων:

 1. Εκπλήρωση Συμβατικής Σχέσης: Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί αναγκαίο βήμα για την παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Σε περιπτώσεις όπως η υποβολή παραγγελίας και η παράδοση προϊόντος, η συλλογή δεδομένων αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την πλήρη εκτέλεση των υπηρεσιών μας.
 2. Νόμιμες Υποχρεώσεις της Εταιρείας: Η επεξεργασία ενδέχεται να απαιτείται για την συμμόρφωσή μας προς νομικές υποχρεώσεις, όπως η φορολογική νομοθεσία και η νομοθεσία για το ηλεκτρονικό εμπόριο.
 3. Η συγκατάθεσή σας, Όπου Απαιτείται: Σε περιπτώσεις όπου επιλέγετε να λαμβάνετε προωθητικό υλικό ή ενημερώσεις για προϊόντα/υπηρεσίες μας, η επεξεργασία δεδομένων σας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας.
 4. Νόμιμο Συμφέρον της Εταιρείας: Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, τα δεδομένα σας συλλέγονται ως αναμενόμενο μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας, διαφυλάσσοντας παράλληλα τα δικαιώματα, την ελευθερία και τα συμφέροντά σας.

Εάν επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, παρακαλείστε όπως απευθύνετε το σχετικό αίτημά σας στην KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στη διεύθυνση: info@01kis.gr

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε από και σε σχέση με εσάς για τους ακόλουθους σκοπούς:

α.      Παροχή υπηρεσιών: Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας.

β.      Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη: Βελτιώνουμε την εμπειρία σας, παρέχοντας περιεχόμενο που μπορεί να θεωρήσετε σχετικό και ενδιαφέρον. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες, για παράδειγμα, για να παρακολουθήσουμε και αναλύσουμε τη χρήση του Ιστότοπου, για να ενισχύσουμε τη λειτουργικότητά του και για να διαμορφώσουμε καλύτερα το περιεχόμενο και το σχεδιασμό του ανάλογα με τις ανάγκες των επισκεπτών μας.

γ.       Σχολιασμός περιεχομένου: Σας επιτρέπουμε να σχολιάζετε περιεχόμενο.

δ.      Εξυπηρέτηση πελατών: Σας παρέχουμε τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και απαντάμε στις ερωτήσεις σας.

ε.       Προστασία δικαιωμάτων της Εταιρείας: Προστατεύουμε τα δικαιώματα της Εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων περιπτώσεων όπου η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την προστασία, επιβολή ή υπεράσπιση των νόμιμων δικαιωμάτων της. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα προσωπικά σας δεδομένα για την προστασία της ασφάλειας, του απορρήτου και της ασφάλειας των χρηστών, καθώς και για τη διαχείριση κινδύνων.

στ.   Συμμόρφωση με τη νομοθεσία: Ανταποκρινόμαστε στα αιτήματα των αρμόδιων αρχών και συμμορφωνόμαστε με την ισχύουσα νομοθεσία.

ζ.       Εμπορικές ανακοινώσεις: Σας στέλνουμε προσφορές, προωθητικές ενέργειες και άλλες εμπορικές ανακοινώσεις σχετικά με τα νέα και τις δράσεις της Εταιρείας, με την προϋπόθεση της προηγούμενης συγκατάθεσής σας.

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Κατά τη συλλογή πληροφοριών απευθείας από εσάς, λαμβάνουμε την κατάλληλη μέριμνα προκειμένου να διακριβώσουμε στο μέτρο του τεχνικώς εφικτού, ποιες από τις συλλεγόμενες προσωπικές πληροφορίες αφορούν ανηλίκους. Σε κάθε περίπτωση, εάν διαπιστώσουμε ότι έχουμε συλλέξει οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών χωρίς επαληθεύσιμη γονική συναίνεση σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8 του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων της ΕΕ 679/2016), θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τη βάση δεδομένων μας το συντομότερο δυνατό. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικο κάτω των 16 ετών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: info@01kis.gr

ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

H KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ σέβεται το δικαίωμά σας να προστατεύονται το απόρρητό σας και οι πληροφορίες που σας αφορούν και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιεί τις πληροφορίες  που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας της για τους προαναφερόμενους σκοπούς. Για τον λόγο αυτό δεν κοινοποιεί, δεν εμπορεύεται  και δεν  καθιστά  τις πληροφορίες που σας αφορούν προσιτές σε τρίτους, ούτε διαβιβάζει τις πληροφορίες αυτές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ενδέχεται να καθιστούμε πληροφορίες σχετικά με εσάς διαθέσιμες σε άλλες εταιρείες, εφαρμογές ή πρόσωπα στις περιστάσεις που αναφέρονται παρακάτω:

 • Μπορεί να κοινοποιούμε σε τρίτα μέρη συγκεντρωτικές πληροφορίες ή πληροφορίες που δεν σας ταυτοποιούν άμεσα, για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες της Ιστοσελίδας μας.
 • Μπορεί να χρησιμοποιούμε ή να χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον τρίτα μέρη για την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με την Ιστοσελίδα μας, όπως διαχείριση της βάσης δεδομένων, παροχή υπηρεσιών συντήρησης, αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ, επεξεργασία δεδομένων και διανομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων κειμένου. Αυτά τα τρίτα μέρη θα έχουν πρόσβαση στις απολύτως απαραίτητες πληροφορίες που σας ταυτοποιούν μόνο για την εκτέλεση των παραπάνω καθηκόντων τους για λογαριασμό μας και με ρητές συμβατικές δεσμεύσεις ως προς την προστασία του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων σας.
 • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες για εσάς για να διερευνήσουμε, αποτρέψουμε ή προβούμε σε ενέργειες σχετικά με παράνομες δραστηριότητες, εάν υπάρχουν υποψίες για έκνομη συμπεριφορά ή αξιόποινες πράξεις σε βάρος δικαιωμάτων και έννομων συμφερόντων οποιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης της Ιστοσελίδας μας ή εάν απαιτείται από το νόμο, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις στις οποίες θεωρούμε καλόπιστα ότι η κοινοποίηση των πληροφοριών είναι απαραίτητη.
 • Μπορεί να κοινοποιούμε πληροφορίες που σας αφορούν για να απαντήσουμε σε δικαστικές κλητεύσεις, εντάλματα ερευνών, δικαστικές διαδικασίες, δικαστικές εντολές, νομικές διαδικασίες ή άλλα μέτρα επιβολής του νόμου από οποιαδήποτε αρμόδια αρχή, περιλαμβανομένης της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και των Εποπτικών Αρχών Προστασίας Δεδομένων άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για να κατοχυρώνουμε και να προασπίζουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας ή για να αντικρούουμε αξιώσεις εις βάρος μας.
 • Μπορεί να παρέχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες που σας αφορούν για την εξυπηρέτηση των ανωτέρω περιγραφόμενων σκοπών επεξεργασίας στους αρμόδιους υπαλλήλους του προσωπικού της KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, πάντοτε σε πλήρη συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ΓΚΠΔ για τη διαφύλαξη της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών σας δεδομένων.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι τρίτα μέρη μπορεί να συλλέγουν κατά τρόπο ανεξάρτητο δεδομένα σχετικά με εσάς, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας και πληροφοριών σχετικά με τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε και των συνδέσεων στις οποίες κάνετε κλικ, μέσω των cookies, των «κλικ» σε συνδέσεις ή άλλων μέσων κατά την επίσκεψή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε στην «Πολιτική χρήσης Cookies».

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγει μέσω της Ιστοσελίδας της για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών επεξεργασίας και για τη συμμόρφωσή της με τις έννομες υποχρεώσεις της, σύμφωνα και με τις απαιτήσεις της νομοθεσίας. Εφόσον ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στη συλλογή κι επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας από τα ηλεκτρονικά και φυσικά μας αρχεία, εκτός εάν η τήρηση αυτών καθίσταται απαραίτητη σε συμμόρφωση με νόμιμη υποχρέωσή μας σύμφωνα με τα παραπάνω ή για την άσκηση, θεμελίωση ή υπεράσπιση δικαιωμάτων ή έννομων συμφερόντων μας ενώπιον δικαστικών ή άλλων αρχών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα ανώτατης σημασίας. Για να διασφαλίσουμε αυτόν τον στόχο, υιοθετούμε σύγχρονα και εξελιγμένα τεχνικά, καθώς και οργανωτικά μέτρα, ειδικά σχεδιασμένα για την ασφάλεια και τον έλεγχο της επεξεργασίας των δεδομένων σας. Η αποτελεσματικότητα και η ανταπόκριση αυτών των μέτρων ελέγχονται τακτικά, εξασφαλίζοντας τη συνεχή προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών.

Ένα από τα σημαντικότερα τεχνικά μέτρα που υιοθετούμε είναι το Πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων, προσφέροντας κρυπτογράφηση των δεδομένων μεταξύ χρηστών και δικτυακών εξυπηρετητών. Με αυτό το πρωτόκολλο, διασφαλίζουμε ότι κάθε πληροφορία που μεταδίδεται μεταξύ του χρήστη και του εξυπηρετητή κρυπτογραφείται και αποκρυπτογραφείται με ασφάλεια. Επιπλέον, το SSL προστατεύει αυτόματα τις πληροφορίες από αλλοιώσεις κατά τη μεταφορά.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Μπορείτε να ασκήσετε, κατά περίπτωση, τα εξής δικαιώματα:

 • το δικαίωμα πρόσβασης, για να μάθετε ποια δεδομένα σας επεξεργαζόμαστε, για ποιο σκοπό και τους αποδέκτες αυτών,
 • το δικαίωμα διόρθωσης, για να διορθωθούν τυχόν ελλείψεις ή ανακρίβειες των δεδομένων σας,
 • το δικαίωμα διαγραφής (δικαίωμα στη λήθη), για να διαγραφούν τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αρχεία μας, εφόσον όμως η επεξεργασία τους δεν είναι πλέον απαραίτητη ή η διατήρηση των δεδομένων σας δεν απαιτείται προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις έννομες υποχρεώσεις μας ή για την προάσπιση των έννομων συμφερόντων μας ενώπιον των Δικαστηρίων,
 • το δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας, σε περίπτωση αμφισβήτησης της ακρίβειας των δεδομένων σας
 • το δικαίωμα φορητότητας, για να λάβετε τα δεδομένα σας σε δομημένο και κοινώς χρησιμοποιούμενο μορφότυπο
 • το δικαίωμα εναντίωσης, εάν δεν επιθυμείτε τη χρήση των δεδομένων σας για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης των υπηρεσιών μας, περιλαμβανομένης και της εναντίωσης στην κατάρτιση προφίλ. Ωστόσο, σας ενημερώνουμε ότι η KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δεν προβαίνει σε κατάρτιση προφίλ επί τη βάσει των προσωπικών δεδομένων που μας παρέχετε μέσω της παρούσας Ιστοσελίδας για κανέναν απολύτως σκοπό.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας παρακαλείσθε όπως αποστείλετε αντίστοιχο αίτημα στην KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στη διεύθυνση: info@01kis.gr

H KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθεί σε κάθε σχετικό αίτημά σας εντός τριάντα ημερών από την παραλαβή του. Ωστόσο, σε περίπτωση που λόγω πολυπλοκότητας του αιτήματός σας ή λόγω του όγκου των πληροφοριών δεν είναι δυνατή η ικανοποίηση του αιτήματός σας εντός τριάντα ημερών, η KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δεσμεύεται να σας ενημερώσει μέσα στην παραπάνω προθεσμία εγγράφως για τους λόγους της καθυστέρησης και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση του αιτήματός σας το συντομότερο δυνατόν και σε κάθε περίπτωση εντός δύο επιπλέον μηνών.

Η KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ διατηρεί το δικαίωμα να μην ικανοποιήσει το αίτημά σας, στην περίπτωση που αυτό κριθεί προδήλως αβάσιμο ή υπερβολικό, ενημερώνοντάς σας σχετικά με τους λόγους της μη ικανοποίησης αυτού.

Σε κάθε περίπτωση, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα  (www.dpa.gr). Τηλεφωνικό Κέντρο: 2310709709  Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία αναφορικά με την παρούσα Πολιτική ή γενικότερα, αναφορικά με τις δραστηριότητές μας που αφορούν την ιδιωτικότητά σας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας: info@01kis.gr

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης της παρούσας Πολιτικής, πάντα σε συμφωνία με τους εφαρμοστέους κανόνες δικαίου περί προστασίας απορρήτου και προσωπικών δεδομένων. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας μας θα πρέπει να διαβάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την παρούσα Πολιτική Απορρήτου και την Πολιτική χρήσης cookies για να ενημερώνονται σχετικά με οποιαδήποτε αλλαγή, που πραγματοποιείται, ενώ η KISΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ δεσμεύεται να προβαίνει στις απαραίτητες ενημερώσεις των επισκεπτών και χρηστών του με κάθε πρόσφορο μέσο, σε συμμόρφωση με τις προϋποθέσεις που θέτει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων της ΕΕ 679/2016.

Φίλτρα
Sort
display