Τηλ. 27210.62100
Αναζήτηση
Ποντίκια
Προβολή ως Πλέγμα Λίστα

MOUSE DELL WIRELESS WM126

Ασύρματο ποντίκι για καθημερινή χρήση με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Δέχεται μία μπαταρία AA και συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω ενός USB ασύρματου δέκτη.
€20,00

ASUS MOUSE OPTICAL WT465 V2 Wireless Black

Το Asus WT465 είναι ένα ασύρματο mini ποντίκι, το οποίο συνδέεται στον υπολογιστή με dongle (πομποδέκτη) που τοποθετείται στη θύρα USB. Έχει οπτικό αισθητήρα που προσφέρει καλή ακρίβεια και το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Εφόσον χρησιμοποιηθεί σε γυαλιστερές επιφάνειες (πχ. γυάλινο γραφείο), είναι απαραίτητη η χρήση mousepad.
€17,00

HAVIT HV-MS753 OPTICAL MOUSE BLACK

Εργονομικό Ενσύρματο USB Οπτικό Ποντίκι (1000dpi) (Μαύρο).
€4,00

MOUSE LOGITECH M190 WIRELESS BLUE

Ασύρματο ποντίκι πλήρους μεγέθους με άνετη, ανατομική σχεδίαση που ακολουθεί τη φυσική καμπύλη των χεριών μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.
€19,00

MOUSE LOGITECH M190 WIRELESS RED

Ασύρματο ποντίκι πλήρους μεγέθους με άνετη, ανατομική σχεδίαση που ακολουθεί τη φυσική καμπύλη των χεριών μεσαίου και μεγάλου μεγέθους.
€19,00

MOUSE LOGITECH WIRELESS M170 GREY

Με το Logitech M170 Wireless Mouse, απολαμβάνεις την αξιοπιστία της ενσύρματης σύνδεσης, την άνεση της ασύρματης τεχνολογίας και μια εμβέλεια 10 μέτρων, χάρη στην τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης Logitech Advanced 2.4 GHz.
€19,00

MOUSE RGB MS-4200W WIRED/WIRELESS

Ασύρματο/ενσύρματο ποντίκι από τη Zeroground, με αισθητήρα PIXART 3325, διακόπτες Huano, κατάλληλο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες και φωτισμό RGB.
€13,00

NG ΠΟΝΤΙΚΙ NG-MUS-3B-01 USB BLACK

Συμπαγής & ελαφρύς σχεδιασμός Plug & Play - Δεν απαιτούνται οδηγοί εγκατάστασης Δεν απαιτείται mouse pad Οπτικό ποντίκι 3 πλήκτρων Ανάλυση ποντικιού: 1000 DPI Λειτουργεί στις περισσότερες επιφάνειες
€5,00

PHILIPS 3000 SERIES WIRELESS MOUSE 2.4GHz

Το Philips SPK7307BL είναι ένα ασύρματο ποντίκι, το οποίο συνδέεται στον υπολογιστή απευθείας με Bluetooth ή με dongle (πομποδέκτη) που τοποθετείται στη θύρα USB. Έχει οπτικό αισθητήρα που προσφέρει καλή ακρίβεια και το καθιστά ιδανικό για καθημερινή χρήση. Εφόσον χρησιμοποιηθεί σε γυαλιστερές επιφάνειες (πχ. γυάλινο γραφείο), είναι απαραίτητη η χρήση mousepad.
€10,00

PHILIPS SPK7404 ΠΟΝΤΙΚΙ WIRELESS BLACK

Άνετο και κομψό ποντίκι που χωράει εύκολα στην τσάντα σας και προσαρμόζεται για να ταιριάξει στην παλάμη σας. Διαθέτει ασύρματη σύνδεση και οπτικό αισθητήρα που του επιτρέπει να λειτουργεί στις περισσότερες επιφάνειες.
€11,00

TRUST YVI ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΑΥΡΟ

Το Trust Yvi είναι το ποντίκι που προτιμάτε όταν είστε πάντα εν κινήσει. Αυτό το συμπαγές ποντίκι είναι πολύ εύκολο να το πάρετε μαζί σας καθώς χωράει εύκολα στην τσάντα σας, ενώ εξακολουθεί να είναι άνετο στη χρήση τόσο από αριστερόχειρες όσο και από δεξιόχειρες χρήστες. Είναι ασύρματο και επαναφορτιζόμενο. συμπαγές και βολικό.
€14,00

TRUST ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΑΥΡΟ

Αξιόπιστο οπτικό ποντίκι με σύνδεση USB.Ένας αμφιδέξιος σχεδιασμός είναι κατάλληλος για άνετη χρήση τόσο από αριστερόχειρες όσο και από δεξιόχειρες χρήστες.Ασύρματο ποντίκι με πλήκτρο επιλογής 800/1600 DPI, λαστιχένια πλαϊνά μέρη για άνεση και μικροσκοπικό USB ασύρματο δέκτη για τη σύνδεση με τον υπολογιστή. Η σύνδεση USB plug-and-play κάνει τα πράγματα απλά, εύκολα και γρήγορα – ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε χωρίς να απαιτείται ρύθμιση.
€9,00
Φίλτρα
Sort
display